Energie vergelijk binnen 1 minuut

Heb je er al eens aan gedacht om energie tarieven te vergelijken? Je bent door een energie vergelijk snel op de hoogte wanneer u ergens anders toch voordeliger uit bent. Via het vergelijk van Consumind kun je gratis en vrijblijvend je contract vergelijken met dat van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland. Zo kun je direct de voordeligste contracten zien en heb je inzichtelijk of je kunt besparen door een overstap.

Zie direct hoeveel je bespaart

Het maken van een energie vergelijk is niet heel ingewikkeld. Via Consumind vul je je gegevens in en je gaat met één klik op de knop naar de vergelijker. Je ziet dan direct de energieleveranciers met elkaar op een rijtje. Ook krijg je drie aanbiedingen te zien die zijn gebaseerd op jouw verbruik met voordelige tarieven en vastrechtkosten. Om hier te komen hoef je eigenlijk maar twee simpele stappen te volgen. Je vult je postcode, huisnummer en een recentelijk jaarverbruik in én je klikt op de knop. Wij doen de rest.

Waarom een energie vergelijk maken?

Een energiecontract sluit je vaak voor een langere periode af. Tijdens deze looptijd profiteer je van voordelige energietarieven. Loopt je contract af of zijn er wijzigingen op de markt waardoor de energietarieven in eens enorm dalen? Dan kun je via het energie vergelijk gemakkelijk overstappen en tegelijkertijd besparen. Kun je niet besparen? Dan zal Consumind je hier ook op attenderen. Een besparen op de energiekosten kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Bovendien kun je ook direct bekijken of je huidige contract nog wel aansluit bij je huidige wensen en verbruik. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Start daarom vandaag een energie vergelijk via Consumind. Binnen een minuut brengen zij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de markt en zorgen voor een overzichtelijke en duidelijke vergelijking. Mocht je willen overstappen en kun je besparen? Dan regelt Consumind dit van A tot Z voor je. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je oude energieleverancier en profiteer je direct van voordelige tarieven. Prettig geregeld.